İstədiyiniz karta klikləyin və ya şəkli üstünə sürükləyin — şəkil dərhal
sayt qovluğuna real fayl kimi yazılır, saytda görünür və deploy edəndə də qalır.
Köhnə şəkil heç vaxt silinmir: avtomatik _backups qovluğuna köçürülür.
Hero
Seçmələr (Highlights) şəkilləri — boş qalsa YouTube-dan avtomatik götürülür